ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΧΤΗΚΕ Η Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Τη “δόξα” του στελέχους της Ν.Δ. στη Λέσβο φαίνεται πως ζήλεψε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ζακύνθου (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Καρδιανός, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει επί λέξει: «Αυτή η γελοία σκατόφατσα αντί να κλαίει βουβά τον χαμό του παιδιού της κάνει ταξιδάκια για μια θεσούλα στο Ευρωψηφοδέλτιο!!» και φωτογραφία της Μαρίας Καρυστιανού που έχασε το παιδί της στο έγκλημα στα Τέμπη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το στέλεχος της ΝΔ φρόντισε να διαγράψει την ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι στις 2/6, Ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της ΝΔ Λέσβου συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έκανε μια κατάπτυστη ανάρτηση κατά της Μαρίας Καρυστιανού προκαλώντας έκρηξη οργής στα social media.

Το στέλεχος της ΝΔ κατηγόρησε τη Μαρία Καρυστιανού ότι εργαλειοποιεί τον θάνατο της κόρης της στα Τέμπη «για  λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη».

«Δεν συνταχθήκαμε με κανένα κόμμα όπως μας κατηγόρησαν από την αρχή. Τώρα μας κατηγορούν πάλι. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, δεν καπηλευόμαστε κανέναν, ούτε αισθανόμαστε επαίτες. Λυπόμαστε βαθύτατα για την άδικη και αισχρή επίθεση προς το πρόσωπο μου/μας και τις κινήσεις μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μ. Καρυστιανού, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.