ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» – ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Δύο ακόμη βουλευτές των «Σπαρτιατών» ανακοίνωσαν σήμερα την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξιού μορφώματος, αφήνοντάς το έτσι μόλις με πέντε βουλευτές εντός της Βουλής.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής, Μιχάλης Γαυγιωτάκης που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες» στο Ηράκλειο Κρήτης, στέλνοντας σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει:

«Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», δήλωσε λίγη ώρα αργότερα με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, και ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Μετά την αποχώρηση του Γ. Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.