ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ… ΤΡΙΩΝ ΠΑΣΟΚ

«Μακάρι να υπάρχει κοινός τόπος για αντιπολίτευση στη Βουλή και μια ισχυρή φωνή απέναντι στην πολιτική της ΝΔ» είπε σε συνέντευξή του  στον Alpha ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό τον κοινό τόπο  «όλα τα κόμματα που έχουν μια κοινή στρατηγική». Γέφυρες συνεργασίας ανοίγει ο Πρόεδρος του Κιναλ-Πασοκ, που όπως φαίνεται, ρίχνει την…”μπάλα”, στα κόμματα της Κεντρο-Αριστεράς.

«Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Φιλοδοξούμε να ανέβουμε ακόμα περισσότερο. Ο δρόμος που έχουμε ακολουθήσει θα φέρει ισχυρά αποτελέσματα και άμεσα και στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτημα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε δουλειά στη βάση της κοινωνίας, δεν έγινε ένα κίνημα. Μακάρι να υπάρχει κοινός τόπος για αντιπολίτευση στη Βουλή και μια ισχυρή φωνή απέναντι στην πολιτική της ΝΔ», είπε αφήνοντας ανοικτή την πόρτα συνεργασίας με «όλα τα κόμματα που έχουν μια κοινή στρατηγική». 

Τέλος σημείωσε πως «Το παν είναι η παράταξή μας να είναι ισχυρή στις επόμενες εκλογές για να μπορεί να οικοδομήσει τη σύγχρονη Κεντροαριστερά που θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές».