ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ «ΨΑΡΕΜΑ» ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΨΗΦΩΝ

Kάλεσμα σε όλους τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, απηύθυνε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του λέγοντας «σε όλο τον κόσμο απευθυνόμαστε, όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά δήλωσε ότι «είναι στο χέρι της ΝΔ να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους».

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα «Α, δηλαδή θέλετε και τις ψήφους των «Σπαρτιατών»;

Με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να λέει «εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία».

Λίγο αργότερα ο πρώην υπουργός προσπάθησε να «τα γυρίσει» κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση των δηλώσεών του» και ζήτησε τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Στέφανο Κασσελάκη που είχε ζητήσει τη διαγραφή του πρώην υπουργού. 

Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε:

«Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους. Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα “λουλούδια” και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει. Προσωπικά, το ξεκαθάρισα μονολεκτικά και απόλυτα: ΟΧΙ. Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν. Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ».