Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;»

Στην απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών αλλά και στις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ επανήλθε η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών των θυμάτων, Μαρία Καρυστιανού.  

Μιλώντας σε θεσσαλικό ραδιοσταθμό διερωτώμενη ρητορικά «είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που βγαίνουν στο φως να τολμάς να μιλάμε για ”θεωρίες συνομωσίας”; Τελικά όποτε ακούμε ”θεωρία συνομωσίας” από τον ίδιο και την παράταξή του θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που ΔΕΝ θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε». 

«Κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. Το ξεχνάω όμως δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες. Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός είπε, για ακόμα μία φορά, αλαζονικά «πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν έχει μετανιώσει που δεν συμμετείχε σε κάτι ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα, δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα στοιχεία που έπρεπε να συγκαλυφτούν, δεν θα άλλαζε κάτι, όλα τα ίδια που έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, αλλά θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς».
 
Η κ. Καρυστιανού ανέφερε πως δεν άντεξε να δει όλη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού: «Καταρχήν εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο, αυτό είναι τραγικό, γελοίο, αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής».