ΤΕΜΠΗ: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη, ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ούτως ώστε να εντοπιστούν οι πολιτικοί που έδωσαν την εντολή για την απομάκρυνση των στοιχείων από τον τόπο της σύγκρουσης των τρένων, το γνωστό «μπάζωμα», όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την Παρασκευή έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να υποβάλουν αίτηση στον κύριο Εφέτη Ανακριτή προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των προσώπων που σχετίζονται με την απομάκρυνση όλων των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος όπως και με την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος» αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, ζήτησε από τους συνηγόρους του «να συνεργασθούν με δικηγόρους και άλλων θυμάτων για να αιτηθούν την άρση των επικοινωνιών των επίμαχων ημερομηνιών ιδιαιτέρως των Τριαντοπούλου και Αγοραστού όπως και όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων που ήταν παρών στις δυο συσκέψεις που έγιναν εκείνες τις ημέρες.

«Αυτό είναι κάτι που έδωσε και τροφή για να γίνονται και άσκοπα αιτήματα διερεύνησης ζητημάτων που θα είχαν απαντηθεί εξαρχής και δεν θα είχαμε τέτοια καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της υπόθεσης μας. Αυτήν την αίτηση κύριε εφέτη ανακριτή την κάνει ο πατέρας δυο παιδιών και της ανιψιάς του που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη στις 28/02/23» καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση: