ΑΔΩΝΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΟΥΚΑ: «Ο ΠΙΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο Action 24, εξαπέλυσε μία άνευ αιτίας και επιχειρημάτων επίθεση προς τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, υιοθετώντας fake news δεξιών τρολ του διαδικτύου, στα οποία έχει απαντήσει από καιρό ο Χάρης Δούκας. Το αφήγημα του Άδωνη Γεωργιάδη για τον «ακροαριστερό» Δούκα και τον «ακροαριστερό» Δήμο Αθηναίων αγγίζει τα όρια της γελοιότητας και είναι εμφανές ότι στοχεύει -εκτός των άλλων- στο να αλλάξει επικοινωνιακά η κυβερνητική ατζέντα από τα Τέμπη, που έχουν παραζορίσει.

«Τρεις μήνες θητείας ακύρωσε την ανάπλαση στο Λόφο του Στρέφη γιατί φώναζαν οι μπάχαλοι των Εξαρχείων, έβαλε παντού στο δήμο της Αθήνας εκπροσώπους της άκρας Αριστεράς, από το ραδιόφωνο μέχρι οπουδήποτε αλλού, είναι ο πιο ακροαριστερός δήμος στην Ελλάδα δέχεται να μπαίνει ομάδα της άκρας Αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο και να λέει “μπάτσους” τους αστυνομικούς και να κάθεται και κάνει πλακίτσα μαζί τους» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αρχικά, και συνέχισε:

«Δεν τον έχω ακούσει ούτε μια κουβέντα για τη διπλή ανάπλαση εγώ βρήκα τα λεφτά δεν τον έχω ακούσει να λέει ούτε μια κουβέντα. Η άκρα Αριστερά είναι κατά της διπλής ανάπλασης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού».

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά στη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άκουσε μάλλον τις αποκαλύψεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το έργο που άφησε… στον αέρα ο Κώστας Μπακογιάννης.