ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ WOOF FESTIVAL ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τα κατοικίδια Woof Festival | Topetmou, ανοίγει τις «πόρτες» του για 2η συνεχή χρονιά στο Πεδίον του Άρεως, το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

‘Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Woof Festival | Topetmou θα περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων για ανθρώπους και σκύλους όλων των ηλικιών.

Το παρών θα δώσουν όσοι σχετίζονται με την προστασία των δικαιωμάτων και τη φροντίδα των ζώων, όπως φιλοζωικές οργανώσεις, κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές, και εθελοντές.

Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό στο κοινό και θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της φιλοζωίας στην Ελλάδα, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να συναντήσουν και να υιοθετήσουν αδέσποτα καταφυγίων, καθώς και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε συναρπαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες».

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, εκπαιδευτές από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτών θα διενεργούν “τεστ χαρακτήρα” για τους σκύλους των επισκεπτών.