ΑΡΑΧΩΒΑ: ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης και θανάτωσης του Όλιβερ, τέσσερις μήνες μετά το αποτροπιαστικό γεγονός.

Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, και αναμένεται να κληθεί για να δώσει εξηγήσεις τις επόμενες μέρες.

Ο  δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι, Αντώνης Ζαπάντης, περιμένει αντίγραφο της δικογραφίας, ώστε να εισφέρει στοιχεία, που έχει εντοπίσει. Μιλώντας χθες στο Mega κατήγγειλε απόπειρα συγκάλυψης του θανάτου, τονίζοντας ότι η δίωξη έρχεται μετά την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε.  

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω τι είχε προηγηθεί στα παρασκήνια, αλλά θα το μάθετε εν καιρώ. Θα υπάρξουν ενέργειες σε βάρος συγκεκριμένων» ανέφερε. 

«Οι ενέργειες δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να έχουν γίνει» είπε θυμίζοντας ότι στην αρχή από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τον πραγματογνώμονα έλεγαν ότι πρόκειται για αγέλη σκύλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαπάντης, ο κηδεμόνας του Όλιβερ είναι ακόμα αρκετά ταραγμένος, αφού στοχοποιείται ακόμα και μέχρι σήμερα.