ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ 

Κάποτε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κρέμαγε στον γραφείο του τη φωτογραφία του Αρή Βελουχιώτη. Τώρα αλλάξανε λίγο τα πράγματα και η νέα είσοδος στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου Κασσελάκη είναι ένας άλλος Αρης, ο Α. Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ. Θα έχουν να πουν πολλά με τον Βαγγέλη Αντώναρο.

Στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος -πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επικοινωνιολόγος συμφώνησε να αναλάβει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναλάβει μετά το Πάσχα ρόλο συμβούλου στην ομάδα μετρήσεων και αναλύσεων στα focus groups.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ το 2019 είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, γιου της Κατερίνας Παπακώστα.