ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ

Συνελήφθη ένας 54χρονος αστυνομικός από τη Βοιωτία, ο οποίος αποπειράθηκε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι, μετά από καυγά ο οποίος μάλιστα σημειώθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο αστυνομικός, παρά τη δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του ώστε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, πήγε στον χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είναι σε ισχύ. Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Εκεί όμως την περίμενε και πάλι ο πρώην φίλος της, ο οποίος έξω από το ΑΤ, όχι μόνο την εξύβρισε, αλλά τράβηξε και μαχαίρι, με το οποίο πάνω στον τσακωμό την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ευτυχώς ελαφρά.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).