Ο ΒΟΛΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ 

Χωρίς τέλος οι τραμπούκικες προκλήσεις του Αχιλλέα Μπέου, ακόμα και μετά την αποκάλυψη ότι ο «μασκοφόρος», που χτύπησε δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν της δικής του παράταξης. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, ο Βασίλης Ζαχείλας εισέβαλε με μάσκα στην αίθουσα, όπου βρίσκονταν οι Στέλιος Λημνιός και Κώστας Γαργάλας, δημοτικοί σύμβουλοι της ήσσονος αντιπολίτευσης, και ο κ. Μαλαματίνης από την πλειοψηφία.  

Ο σωματώδης «μασκοφόρος» επιτέθηκε στον κ. Γαργάλα γρονθοκοπώντας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι κκ. Λημνιός και Μαλαματίνης κυνήγησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη βγάζοντας την μάσκα και αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. 

Ο δήμαρχος είπε: «βάλε μυαλό εσύ» στο θύμα του ξυλοδαρμού, Κώστα Γαργάλα, προκαλώντας αντιδράσεις από τους πολίτες, που συγκεντρώθηκαν σήμερα για να διαμαρτυρηθούν στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου κατά της τρομοκρατίας σε εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

Η συνεδρίαση διακόπηκε νωρίτερα εξαιτίας αποδοκιμασιών για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητήσει την πρόσφατη επίθεση και έφερε μάλιστα ιδιωτικούς υπάλληλους σεκιούριτι και άλλους εύσωμους για να στείλει το μήνυμα «δεν εδώ περνάνε αυτά», όπως είπε ο κ. Μπέος.

Αντιδήμαρχος του Μπέου ισχυρίστηκε πως οι σεκιούριτι παρευρίσκονται στην αίθουσα λόγω… σύμβασης φύλαξης δημοτικών κτιρίων. Όταν ο Απόστολος Ριζόπουλος ζήτησε να αποχωρήσουν οι «μπράβοι», ο δήμαρχος απάντησε πως είναι απλοί πολίτες.