ΜΕ ΤΟΝ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών για την κυβέρνηση, όπως το «εκλαϊκευσε» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι να μην «ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες» – Το ακροδεξιό του παρελθόν θυμήθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης αναφερόμενος ξανά στις «ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς».

«Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία με κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται» δήλωσε ευθαρσώς ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε κομματικά στελέχη στην Κοζάνη.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση σε μια Ευρώπη που θα είναι σε μεγάλη ταραχή το να είναι η Ελλάδα σταθερή χώρα θα είναι επιπλέον πλεονέκτημα και για τις επενδύσεις και για τον τουρισμό».

Οι δηλώσεις του Γεωργιάδη δείχνουν τον τρόμο της ΝΔ σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα στη δυτική Μακεδονία, καθώς η φθορά της κυβέρνησης στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κρίσιμη.

Ο έταιρος ακροδεξιός πόλος της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης, είχε τονίσει χθες σε κομματική εκδήλωση ότι «στέλνουμε και ένα ηχηρό εθνικό μήνυμα σε όσους επιμένουν να κρατάνε την Ελλάδα πίσω, δέσμια, στις ιδεολογικές εμμονές της Αριστεράς».

Ο υπουργός Επικρατείας στο παρελθόν είχε δηλώσει με περισσό θράσος ότι «πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς για να μην ξαναβρεθεί στην εξουσία με οποιαδήποτε μορφή της. Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές».