ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΟΧΟ»

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού τη σύγκρουση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις αναφορές του σε σχόλια άλλου συγγενούς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 κατηγόρησε τον υπουργό ότι «παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε», διερωτώμενη αν «αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει: «Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά , φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι».