ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Τη συμμετοχή της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε και μέσω βίντεο, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανέρχονται σε έξι, καθώς έχουν ήδη ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Στη δήλωση με την οποία η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, κάνει λόγο για πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «μπορούμε να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη […] Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία». 

«Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων.

Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να νικήσουμε την Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.

Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή.

Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας.

Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία.

Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί!

Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!»