ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ 

Βόμβες” έριξε ο Αντώνης Σαμαράς για τα ελληνοτουρκικά, το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και το φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών, “πάγωσαν”…το Μαξίμου, το οποίο πάντως διαμηνύει ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει πολιτική.

Οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστές και δεν έχουμε κάποιο σχόλιο. Η κυβέρνηση κινείται με βάση το πρόγραμμα και τις διακηρυγμένες θέσεις της. Στη βάση αυτών εφαρμόζει και την πολιτική της”, έλεγαν ειδικότερα κυβερνητικά στελέχη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Σαμαρά στην Καθημερινή.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξη του εκφράζει ειδικότερα τη διαφωνία του με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά και την επίσκεψη Ερντογάν. Δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το γάμο ομόφυλων ζευγαριών και αποδοκιμάζει το σχετικό νομοσχέδιο. Αλλά εκφράζει και ενστάσεις για το φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών. Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι “δεν είναι καλή ιδέα” η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.