ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός που στις 7 Δεκεμβρίου είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.».

Μετά τον τραυματισμό του, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία, ο 31χρονος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του. Επί 20 ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.