ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται καθημερινά στην χώρα – Επτά άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα ότι την απείλησε με μαχαίρι.

Μια ακόμα καταγγελία ενδοεικογενειακής βίας πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτης (10/4), στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μια γυναίκα με καταγωγή από την Γεωργία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές στις 3 μετά το μεσημέρι ότι ο σύντροφός της την απείλησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και της πήρε το κινητό.

Ο αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν και ο σύντροφός της γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ.

Στην Αχαΐα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στην Πάτρα άνδρας, διότι η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στο σπίτι της.

Επίσης, συνελήφθη στην Πάτρα ένας ακόμη άνδρας, διότι η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ακόμη, συνελήφθη στο Αίγιο ένας άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Στην Ηλεία

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στην Αμαλιάδα, διότι η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Παράλληλα, συνελήφθη, στη Μανολάδα, ένας άνδρας διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Επίσης, συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας, διότι η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Θέρμο, έναν άνδρα διότι σύνοικος άνδρας υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Όλοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.