«ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Από την κατάσχεση, στη διακίνηση των ναρκωτικών που συνέλεγαν, φαίνεται πως δρούσαν οι υψηλόβαθμοι Λιμενικοί, μετά και από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο υψηλόβαθμα στελέχη, ο ένας διοικητής σε υπεύθυνη θέση στο Λιμενικό σώμα. Στο κύκλωμα διακίνησης φαίνεται να εμπλέκονται επίσης, 3 έγκλειστοι φυλακών και τουλάχιστον 8 ιδιώτες.

Οι δύο αξιωματικοί αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν μαζί με 11 ιδιώτες στην αγορά. Από τους ιδιώτες είναι και τρεις έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους μία γυναίκα για εμπόριο ναρκωτικών που φέρεται και ως η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσε το κύκλωμα από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ εκτιμάται πως δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο.

Επίσης από τους συλληφθέντες μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικρή ποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα. Αναμένεται το πότε θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.