ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, πέρασαν ξανά σήμερα το πρωί ( Σάββατο 13 Ιανουαρίου), ο 39χρονος αλλά και ο 34χρονος που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στον ανακριτή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Αριστείδου. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία, όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο φερόμενος ως βασικός ύποπτος, ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου, αρνείται ότι τη σκότωσε, ενώ ο 34χρονος παραδέχεται μόνο τη συμμετοχή του σε αυτή. Και οι δύο έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη τη νύχτα εκείνη, με τον 39χρονο να εξακολουθεί να υποστηρίζει πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι τους και κοιμόταν βαθιά ύστερα από χάπι που είχε πάρει και πως δεν γνωρίζει πώς, τι και γιατί έγινε.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Πέμπτης, έγινε η κηδεία της άτυχης 41χρονης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Νέα Κρήνη.