ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΓΝΩΜΗ…

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις δηλώσεις του για το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών όταν και δήλωσε ότι «δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα η εξεταστική επιτροπή για τους νεκρούς των Τεμπών».

Σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια ακόμα προκλητική δήλωση, μέσω ανάρτησης στο Facebook, στην προσπάθειά του να απαντήσει στις οργισμένες δηλώσεις των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. Στην πραγματικότητα δηλ εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ δεν είπα στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία», υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας.

Και συνέχισε: «Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον Σύριζα και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν».

Στη συνέχεια, από την επίθεση πέρασε στις… συγνώμες καθώς με παρέμβασή του στο Real FM ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς, να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Δεν είχα καμία διάθεση να τους προσβάλω. Προφανώς όλος ο ελληνικός λαός συγκλονίστηκε με αυτό το φοβερό δυστύχημα. Όλος ο ελληνικός λαός πενθεί και όλοι πονέσαμε για τα παιδιά που χάθηκαν. Νομίζω ότι αυτά είναι απολύτως αυτονόητα και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι κάποιος θα θεωρούσε ότι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν ενδιαφέρεται ή δεν πονάει ή δεν πενθεί για όλα αυτά τα θύματα» είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του επισήμανε «δεν αντιδικώ ποτέ με τα θύματα ή με τους εκπροσώπους κύριε Χατζηνικολάου, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Ξαναλέω τώρα, στο μέτρο το ανθρώπινο που αφορά στα θύματα, στους συγγενείς τους, στις οικογένειές τους, στους φίλους τους, στον ευρύτερο τους περίγυρο, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα που πόνεσε για τα Τέμπη, ούτε εγώ ούτε κανένας μας θα έλεγε ποτέ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν το δυστύχημα αυτό καθαυτό. Στους πολιτικούς μου αντιπάλους που έχουν αρχίσει μία “κλωτσοπατινάδα” για το θέμα..»

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η δήλωση του υπουργού Εργασίας «προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων», και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Άδωνι Γεωργιάδη.