ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: “ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ EMAIL – ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”

«Εγώ δέχομαι απολύτως τις εξηγήσεις της κ. Ασημακοπούλου. Δεν το θεωρώ καν τόσο μεγάλο θέμα. Όλοι οι πολιτικοί στην πολιτική μας διαδρομή έχουμε χρησιμοποιήσει email» ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναγνωρίζοντας έτσι την εμπλοκή της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην υπόθεση μαζικής διαρροής προσωπικών δεδομένων, Ελλήνων του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «αφού λέει ότι τα είχε νομίμως στην κατοχή της καλά έκανε. Όλη η φασαρία γίνεται γιατί η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπήρξε από τους πιο σφοδρούς επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται τη στιγμή που και η Νίκη Κεραμέως έσπασε την σιωπή της λόγω της μεγάλης έκτασης που έχει λάβει το συγκεκριμένο συμβάν.

Να σημειωθεί πως, η υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε έλεγχο σημειώνοντας ότι «η κ. Ασημακοπούλου είπε ότι δεν πήρε τα email από το υπουργείο Εσωτερικών. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε από κοινού με τον αναπληρωτή υπουργό, τον κ. Λιβάνιο, να δώσουμε μια οδηγία για έναν εσωτερικό έλεγχο στο υπουργείο Εσωτερικών με στόχο να εξακριβώσουμε, να επιβεβαιώσουμε την επάρκεια της ασφάλειας των διαδικασιών της προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τους εκλογικούς καταλόγους του 2023 για τους οποίους γίνονται οι καταγγελίες και ευρύτερα. Έχουμε λάβει αναφορές από πολίτες και οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις. Δεν υπάρχει καμία σκιά εδώ πέρα».