ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Μία μέρα μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων από τον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, επέλεξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος Μιλένα Αποστολάκη να ανακοινώσει και τη δική της συμμετοχή στην κούρσα για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη Ν.Δ., χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η κ. Αποστολάκη και καλεί «τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του στόχου να γίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της πολιτικής αλλαγής».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας της Μιλένας Αποστολάκη,

Βουλευτού Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Τομεάρχη Δικαιοσύνης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια. 
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.
Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη Ν.Δ., χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι’ αυτόν θα αγωνιστώ.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με τη μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.