ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η… ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 

Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού «στο Κόκκινο 105,5», βρίσκονται οι δημοσιογράφοι, Νίκος Σβέρκος (πρώην διευθυντής στο Κόκκινο) και Σπύρος Ραπανάκης (πρώην διευθυντής στην εφημερίδα Αυγή), οι οποίοι κόπηκαν από τη νέα διοίκηση του σταθμού στο πλαίσιο των αλλαγών και των εκκαθαρίσεων.

Παράλληλα, σταματά και η εκπομπή του Γιάννη Σμυρλάκη, ο οποίος ωστόσο παραμένει δημοσιογραφικός συντονιστής των μέσων του Ομίλου. 

«Όπως αποφάσισε η νέα διεύθυνση και η διοίκηση του ομίλου “δεν ταιριάζω” στο νέο πρόγραμμα» γράφει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος στα τέλη Σεπτέμβρη παραιτήθηκε από διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή»

«Σίγουρα πάντως, όσοι ζητούσαν αποπαρασιτώσεις, κεφάλια και εύχονταν “καλό δρόμο” θα είναι σήμερα ικανοποιημένοι τόσο με την δική μου απομάκρυνση όσο και με άλλων συναδέλφων όπως ο Νίκος Σβέρκος, ο Γιάννης Σμυρλάκης και ο Θεόφιλος Σιχλετίδης», προσθέτει ο ίδιος.

«Ο διευθυντής σε προφορική και γραπτή επικοινωνία μας μου πρότεινε να φύγω από την καθημερινή ζώνη και να πάρω εκπομπή το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής. Στις ερωτήσεις μου αναφορικά με τους λόγους της απομάκρυνσής μου, δεν έλαβα σαφή απάντηση, καθώς η πρότασή του ήταν τελείως ανορθολογική. Η εκπομπή πήγαινε καλά και δεν έλαβα κανένα παράπονο για την δημοσιογραφική επάρκειά μου», αναφέρει από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος.