ΤΕΜΠΗ: ΒΡΟΧΗ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗ

Την οργισμένη αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, προκάλεσαν οι αναφορές της εισαγγελέως Γεωργίας Αδειλίνη στο φόρουμ των Δελφών, όπου υπεραμύνθηκε των χειρισμών της στην υπόθεση. Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, τόνισε μεταξύ άλλων πως, “είμαστε γονείς και παλεύουμε για το δίκιο των παιδιών μας”…

«Πήγαμε στην Αδειλίνη έξι γονείς και φύγαμε απογοητευμένοι. Μας έλεγε ότι σιδηροδρομικά ατυχήματα συμβαίνουν και στην Ασία και στην Αφρική» ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Πλακιάς πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στα Τέμπη, μιλώντας στο Kontra.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για εμένα. Θα το λέω συνέχεια μέχρι να πεθάνω. Δικαιοσύνη θα είναι να φύγω από εδώ, από το μαγαζί μου που είμαι, να πάω σπίτι μου να δω τα παιδιά μου και να συνεχίσω τη ζωή μου. Ούτε ήρωας θέλω να γίνω, ούτε επαναστάτης, τίποτα» τόνισε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Βλέπετε ένα πατέρα ο οποίος παλεύει για το δίκιο των παιδιών του. Αυτά τα ουρλιαχτά του πατέρα. Δεν είναι ουρλιαχτά. Ειναι ουρλαχτά για το δίκιο των παιδιών του. Και θα φωνάζω, θα ουρλιάζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου».