ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ BBC ΜΑΪΚΛ ΜΟΣΛΕΪ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιώδεις έρευνες για τον Μάικλ Μόσλεϊ, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο του BBC που αγνοούνταν στη Σύμη από την περασμένη Τετάρτη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, πίσω από έναν φράχτη, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Ο κ. Παπακαλοδούκας δήλωσε σχετικά: Ήμουν στη βάρκα που πήγαμε όλοι μαζί για να βρούμε το σπήλαιο που λέγανε πως πήγε. Τράβαγαν οι κάμερες και η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε ένα αντικείμενο, δίπλα στο φράκτη, 10 μέτρα από την παραλία. Σκοτωμένος ο άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν. Είχε φτάσει στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία που έχει 200 άτομα, δεν τον είδε κανείς. Έπεσε και σκοτώθηκε.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, ενώ η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις. Είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ήταν διάσημος στη Βρετανία, καθώς εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ είχε μεγάλη αναγνωρισιμότητα για τις δίαιτες που πρότεινε, όπως η διαλειμματική νηστεία 5:2.