ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΩΤΑ «ΝΕΡΩΝΑΣ» ΜΕΤΑ… ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ 

Να σβήσει τις φωτιές που άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αφενός με την έμμεση ή και άμεση προώθηση Κασσελάκη αλλά κυρίως με το αρχηγοκεντρικό καθεστώς που δημιούργησε όλα τα προηγούμενα χρόνια, επιχειρεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, με στόχο την κατεύθυνση της ενότητας, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον Διονύση Τεμπονέρα, ενώ νωρίτερα συναντήθηκε και με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Νάσο Ηλιόπουλο ενώ την Τρίτη είχε συναντηθεί και με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Χθες, στη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την «ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Τόνισε «την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών».

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί, όπως επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας, «μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση».