ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ;

Εξώδικο κατά του πρώην υπουργού Πάνου Καμμένου απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης απαιτώντας να τού ζητήσει δημόσια συγγνώμη αναφορικά με αρνητικά υπονοούμενα για το λόγο παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, αλλιώς η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος είχε αναρτήσει την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στην πλατφόρμα X (πρώην Twittter) το εξής σχόλιο: «Αν βγεί στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά )τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπεί το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευρωβουλή ….».

Tην επομένη μέρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δημόσια παρέμβασή του (Ρ/Σ Αθήνα 9,84/Δημήτρης Κουκλουμπέρης) προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Καμμένου, για όσα διαδίδει στο διαδίκτυο. Το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε το εξώδικο με το οποίο ζητά από τον Πάνο Καμμένο εντός 3 ημερών να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει δημόσια , αλλιώς θα ακολουθηθούν οι επόμενες διαδικασίες για τη δικαστική οδό.

Πηγή: documentonews.gr