ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Ο 4χρονος που κακοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στα Μέγαρα, δίνει μάχη για την ζωή του μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της μητέρας του, και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού». Τα τρία αδέλφια του (ηλικίας 8, 10 και 11 ετών) φιλοξενούνται στο ίδιο νοσοκομείο, μαζί με τον άτυχο 4χρονο, μετά από εισαγγελική εντολή. Ο 8χρονος αδερφός του υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης είναι σύντροφος της μητέρας των τεσσάρων παιδιών. Μιλώντας οι αστυνομικοί με τη μητέρα διαπίστωσαν και ένα άλλο δεδομένο. Η 29χρονη είναι έγκυος, με το παιδί να φέρεται να είναι του 24χρονου Ρομά που καταζητείται για την επίθεση στον 4χρονο και στο αδερφάκι του.

Οι Αρχές ερευνούν αναφορά, όπου σύμφωνα με την οποία, το 4χρονο αγόρι είχε νοσηλευτεί κατά το πρόσφατο παρελθόν ακόμα δύο φορές στο νοσοκομείο φέροντας χτυπήματα από ενήλικα. Από την έρευνα προκύπτει ότι η 29χρονη και τα παιδιά δεν ζούσαν σταθερά σε έναν καταυλισμό αλλά άλλαζαν τόπο κατοικίας, κάτι που δυσχέραινε την παρακολούθηση της οικογένειας από κοινωνικούς λειτουργούς.

Σημειώνεται πως, ο ξυλοδαρμός του παιδιού έγινε χθες λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι στο Βλυχό Μεγάρων.