ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Τρεις νεαροί τραυματίστηκαν, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, έξω από κλαμπ, στο Γκάζι. Οι τραυματίες μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ενώ η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή. «Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό» λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛΑΣ αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα, για μπάτσελορ πάρτι, ερχόμενοι, από την Κρήτη, ενώ των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβαινόντων στο μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών που τραυματίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα νεαρών, που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι, βρέθηκε τα ξημερώματα λίγο πριν τις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι. Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου εκεί, έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν τουλάχιστον επτά σφαίρες ενώ υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το όχημα του δράστη. Ήδη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται τα θύματα, διενεργείται ερεύνα και κατάθεση, από τον πιο ελαφρά τραυματισμένο νεαρό, για περαιτέρω στοιχεία.