ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΒΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»: «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ»

Το πόσο «ενάρετο» και «ειρηνιστή» θέλει να βλέπει έναν χριστιανό, αποκάλυψε ο βουλευτής του συντηρητικού και ακροδεξιού κόμματος της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος στην Καβάλα που χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ , αλλά τόνισε ότι «οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες».

Ειδικότερα, ο ίδιος κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων έσπευσε να υποστηρίξει πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες».

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος καταδικάζει τη βία απάντησε: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο πρόεδρος του κόμματος παρέπεμψε το στέλεχός του στο πειθαρχικό.