ΠΗΧΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα του Θάνου Πλεύρη με αφορμή την δίωξη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή που τοποθέτησε την ελληνική και την παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε ότι οι εισαγγελικές αρχές έκριναν πως πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση καθώς ο 22χρονος Παλαιστίνιος κρέμασε την Παλαιστινιακή σημαία πάνω από την Ελληνική, γεγονός που συνιστά αλλαγή σε χώρο που υπάρχει κυρίαρχο σύμβολο και αντίκειται στο νόμο.

Στη συνέχεια, κάλεσε τον νεαρό Παλαιστίνιο να σέβεται τα κυρίαρχα σύμβολα της χώρας που τον φιλοξενεί και να… πάει πίσω στη Λωρίδα της Γάζας για να πολεμήσει για την χώρα του.

Όσον αφορά τις ρατσιστικές δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου η οποία δήλωσε ότι «εύχομαι σε 100 χρόνια είναι να μην γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη», ο ίδιος ανέφερε: «Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που πιστεύει πάρα πολύ στη σκληρή μεταναστευτική πολιτική. Είναι θέμα που οι δικές μου προσωπικές θέσεις είναι ακόμα πιο αυστηρές και σκληρές από τις θέσεις που εκφράζει το κόμμα μου».

«Η κα. Διαμαντοπούλου είπε επίσης πως η Ευρώπη δεν μπορεί να απορροφήσει ισλαμικούς πληθυσμούς, πράγμα που το λέει η ευρωπαϊκή δεξιά χρόνια. Όχι με όρους φιλετικούς, αλλα γιατί κάποιες χώρες του Ισλάμ έχουν οικοδομήσει τέτοια αξιακά κριτήρια για τη θέση της γυναίκας, την ανεξαρτησία ή το θέμα των αποίκων, που αυτοί οι άνθρωποι -και το ζούμε- έρχονται κάποιες φορές με τάση όχι να αφομοιωθούν, αλλά να επιβάλλουν στην Ευρώπη της δικές τους θέσεις» προσέθεσε.

«Άρα δεν θα μου πείτε αν συμφωνώ εγώ με τη κα. Διαμαντοπούλου. Η κα. Διαμαντοπούλου συμφωνεί με πράγματα που έχω εκφράσει» συμπλήρωσε.