ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟΝ Β’ Π.Π. ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ “D-DAY”

Οι εορτασμοί τη Πέμπτη 6/6 για την απόβαση στη Νορμανδία και την αρχή του τέλους για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θα αποτελούν μια ημέρα ντροπής για τον Δυτικό Πολιτισμό.

Δεν κλήθηκε η Ρωσία με τους 25 εκατ. νεκρούς στον αντιφασιστικό αγώνα και αντ’ αυτής προσκλήθηκε η Ουκρανία. Μια χώρα δηλαδή που πρόσφερε μεραρχίες και ταξιαρχίες στο πλευρό του… Χίτλερ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι εμφανίστηκε στους εορτασμούς φορώντας μπλούζα με το σήμα του νεοναζιστικού Ουκρανικού τάγματος Αζόφ.

Οι προφανείς δικαιολογίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι αστήρικτες και γελοίες.

Δεν μπορεί κάποιοι να ξαναγράφουν την Ιστορία επειδή οι συγκυριακές ανάγκες και οι σκοπιμότητες της εποχής δημιουργούν νέα δεδομένα. Αν ισχύει ο κανόνας της παραχάραξης της Ιστορίας, τότε ας μην πέσουν από τα σύννεφα οι «ευαίσθητες ψυχές» των Βρυξελλών με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της Κυριακής και την άνθηση της Ακροδεξιάς.

Άλλωστε, αυτοί είναι ικανοί να καλέσουν τα «ορφανά του Χίτλερ» στην επόμενη «D-Day». Γιατί λοιπόν αυτοί να μην κάνουν πάρτι και στο Στρασβούργο;

Πάντως ένα γεγονός προκαλεί έκπληξη: η σιωπή των διανοούμενων και των ιστορικών μπροστά σε μια τέτοια άθλια επιχείρηση «αναθεώρησης» της Ιστορίας.

Άλλο η κριτική στον Πούτιν, άλλο η καλλιέργεια κλίματος «αντιρωσισμού» και ρατσισμού, ανάλογο με την τρέλα του μακαρθισμού, στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του ‘50.