ΟΙ DANKO JONES ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ RELEASE FESTIVAL

Oι καναδοί Punk rockers, Danko Jones θα μας επισκεφτούν για πρώτη φορά μέσω του Release Athens 2024 την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το καταιγιστικό power trio από τον Καναδά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μαζί με τους Offspring και τους Subways υπόσχονται ότι θα μας προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο σπιντάτο και ατόφιο rock ‘n’ roll.

Οι Danko Jones δημιουργήθηκαν στο Τορόντο το 1996 από τον Danko Jones, τραγουδιστή, κιθαρίστα και βασικό συνθέτη της μπάντας στην οποία έδωσε το όνομά του και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα τέταρτο του αιώνα έχουν δει και κάνει σχεδόν τα πάντα. Με κινητήρια δύναμη το DIY πνεύμα του punk rock και εμπνευσμένοι από το ηλεκτρισμένο rock’n’roll, απέκτησαν φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα live συγκροτήματα, γεγονός που τους οδήγησε σε περιοδείες και εμφανίσεις δίπλα σε μεγαθήρια όπως οι Motörhead, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Sepultura και πολλοί άλλοι.

Στα σχεδόν τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει έντεκα στούντιο άλμπουμ γνωρίζοντας την αποθέωση από κοινό και κριτικούς. Από τα αιχμηρά blues του «Born A Lion» (2002) και την παρανοϊκή power-pop του «We Sweat Blood» (2003), μέχρι τo άψογο «Below The Belt» (2010) και το πιο πρόσφατο «Electric Sounds» (2023), το ταλέντο του συγκροτήματος να γράφει ηλεκτρισμένα anthems δεν κλονίστηκε ποτέ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 60 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 175 ευρώ.