Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Μετά την καταδικαστική απόφαση – κόλαφος, για τον εξευτελισμό των οροθετικών γυναικών, ο Ανδρέας Λοβέρδος, αποφάσισε, λίγο πριν τις επικείμενες ευρωεκλογές, να ιδρύσει…νέο κόμμα. Τους λόγους που τον οδήγησαν να ιδρύσει αυτό το νέο κόμμα, εξήγησε στην ΕΡΤ. Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά και στην εκπομπή της ΕΡΤ-news, «Στο Κέντρο», αποκάλυψε ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα, το οποίο θα ανακοινώσει τέλη Φεβρουαρίου και θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Είμαι πολιτικός εν ενεργεία. Ναι θα ιδρύσω κόμμα. Στις ευρωεκλογές θα είμαι υποψήφιος» δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε, πως ο νέος φορέας θα κινείται ιδεολογικά στο χώρο του κέντρου, ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. «Έχω ακόμη δρόμο προετοιμασίας να διανύσω» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει βρει ήδη όνομα.

Μεταξύ δεξιάς και ακραίου κέντρου, θα κινηθεί όπως φαίνεται, η νέα πολιτική …προσέγγιση και προσπάθεια, του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο ίδιος ανέφερε, ότι το «Εμπρός, είναι σύνθημά μου που έρχεται πίσω από πολλά κινήματα στην Ευρώπη», ενώ για τα σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ, απάντησε «δεν υπήρχε αυτό το θέμα ποτέ».