Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο Κώστας Γενιδούνιας απαντά στα ψέματα και στη λασπολογία, λέγοντας στην επιτροπή Γεραπετρίτη, «Ζήτησα να καταθέσω και έγραψα ότι θα καταθέσω επιπλέον έγγραφα αλλά δεν με καλέσανε όπως και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλεί στην Εξεταστική Επιτροπή».

Απαντήσεις στα ψέματα απέναντι στην επιτροπή, έδωσε ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας, αναφορικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης του στην Επιτροπή Γεραπετρίτη σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

“Τον Γενιδούνια τον είχανε στον πρώτο κατάλογο μαρτύρων αλλά δεν ήρθε να καταθέσει (στην Επιτροπή Γεραπετρίτη)” ειπώθηκε χτες, με σαφές υπονοούμενο ότι αρνήθηκα, επειδή “ίσως θεωρούσα την επιτροπή ανυπόληπτη” σημειώνει με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών και δημοσιεύει το e-mail που έλαβε η Επιτροπή Γεραπετρίτη στις 20/3/23 με το οποίο ζητούσε ο ίδιος να καταθέσει.

«Και ζήτησα να καταθέσω και έγραψα ότι θα καταθέσω επιπλέον έγγραφα αλλά δεν με καλέσανε ούτε τότε, όπως και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλεί στην Εξεταστική Επιτροπή, παρότι ζήτησα να καταθέσω και γραπτώς» υπογραμμίζει ο Κ. Γενιδούνιας και σχολιάζει:

«Το γιατί αρνούνται είναι εύκολα κατανοητό, όπως και το γιατί στοχοποιούμαι από την πλειοψηφία με αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».