Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ… ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΗΞΕΡΕ ΓIA ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ»

Μία σαφή απάντηση που αδειάζει και πάλι τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο όμιλος Μαρινάκη σήμερα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης δυσπιστίας στη Βουλή και την υποκρισία του Πρωθυπουργού.

Όπως σημειώνει το editorial που υπογράφει στο In.gr o Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, η αποστολή των δύο υπουργών Γιάννη Μπρατάκου και  Σταύρου Παπασταύρου έγινε με γνώση του πρωθυπουργού και σε συνεννόηση μαζί του.

Σημειώνει συγκεκριμένα:

«Δεν είναι τυχαίο, ότι όλη αυτή η στάση του πρωθυπουργού προκαλεί μια ανησυχία ακόμη και στο εσωτερικό της ίδιας της κυβέρνησης, που έκπληκτη είδε, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, την αποπομπή από την κυβέρνηση δύο υπουργών επειδή πήγαν σε κοινωνική εκδήλωση προφανώς σε γνώση του πρωθυπουργού και σε συνεννόηση μαζί του, αποπομπή που δεν τήρησε τον κανόνα “δεν πυροβολούμε τον αγγελιοφόρο”».

Παράλληλα στο άρθρο με τίτλο «Για κοίτα με στα μάτια – Και αγνόησε τη γίδα που έχω στην πλάτη» αναφέρει πως ο πρωθυπουργός αισθάνεται ισχυρός «μόνο που αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι η απόσταση ανάμεσα στον κολοφώνα της ισχύος και την αρχή της πτώσης είναι κάποιες φορές σχεδόν ανεπαίσθητη. Μια πτώση που τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα λαθών και επιλογών σε σύγκρουση με τη λαϊκή βούληση, παρά “συνωμοσιών”».

Την ίδια ώρα είναι απορίας άξιο πως λίγες ώρες πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο Σταύρος Παπασταύρου μίλησε ως υπουργός σε εκδήλωση.

Ως την ώρα εκείνη ήταν πλήρως αποδεκτός και λίγες ώρες μετά τους πέταξε έξω Για να μην πάει στη Βουλή απολογούμενος.