ΝΕΚΡΟΣ 32ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα ξημερώματα της πέμπτης (28/12) σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, ο διαπληκτισμός 32χρονου αστυνομικού και του κουμπάρου του με Νορβηγό θαμώνα, κατέληξε στο να μαχαιρωθεί θανάσιμα ο Αστυνομικός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός προσπάθησε να προστατεύσει τον κουμπάρο του από τον Νορβηγό, που προκάλεσε την φασαρία στο μπαρ, με τον τελευταίο να του επιτίθεται με το μαχαίρι, όπου και τον τραυμάτισε θανάσιμα με μια φονική επίθεση.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θύμα έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ τραυματίστηκε και ο κουμπάρος του. Ο 44χρονος θύτης συνελήφθη και ανακρίνεται, ενώ ο αστυνομικός ήταν και αυτός θαμώνας και δεν βρισκόταν σε υπηρεσία. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μπαρ, είναι μεσοτοιχία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σε νεότερες πληροφορίες, τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, σε μπυραρία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος. Όπως προκύπτει από τις νέες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.