ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Υπόβαθρο οικογενειακής βίας φαίνεται πως είχε το έγκλημα στο Περιστέρι, όπου ένας 62χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι – Προσήχθη ο 33χρονος γιος του θύματος ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης.

Ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση και παραδόθηκε.

Το έγκλημα φαίνεται πως έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

Ο γιός κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς μάλιστα, έφυγε από το σπίτι η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της.Σε βάρος του 35χρονου σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.