φωτογραφία αρχείου

ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ 

Την πρόθεση να μην αφήσει «τους “νοικοκύρηδες” στη Δεξιά, την ώρα που οι αληθινοί μπαχαλάκηδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποσυνθέτουν την κοινωνία», εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή σχόλια που προκάλεσε χθεσινή αναφορά του στο πλαίσιο συνέντευξής του στην 7η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σημειώνει ότι «προφανώς τα δικά μου λόγια περνούν από κόσκινο, την ώρα που για τους πολιτικούς μου αντιπάλους υπάρχει απόλυτη μιντιακή στήριξη ή ανοχή. Ευπρόσδεκτο».

Ο ίδιος επισήμανε ότι «δεν θα αφήσω τους “νοικοκύρηδες” στη Δεξιά, την ώρα που οι αληθινοί μπαχαλάκηδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποσυνθέτουν την κοινωνία. Την ώρα που Αριστερά είναι πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι του μόχθου και της ανθρωπιάς. Η Αριστερά του ήθους και της ευθύνης». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι κρατά «κάτι καλό από τα παλιά για να φύγουμε προς τα μπρος, κι αυτό είναι μία ενσυναίσθηση, μία αλληλεγγύη που κάποια στιγμή -στα χρόνια του ’80 και του ’90- είχε κατακτήσει ως έναν βαθμό η κοινωνία μας».

Τότε που, όπως σημειώνει, «τον Παύλο δεν θα “τον σκότωναν για το ποδόσφαιρο”. Τότε που δήθεν νοικοκυραίοι δεν θα δολοφονούσαν τον Ζακ. Τότε που συμμαθητές μίας 13χρονης μαθήτριας δεν θα βιντεοσκοπούσαν τον ξυλοδαρμό της» ενώ συμπλήρωσε:

«Ναι, κάποια στιγμή σε αυτήν τη χώρα φτάσαμε σε έναν βαθμό αλληλεγγύης που ήταν μία καλή βάση για το μέλλον. Ύστερα ήρθε η κρίση, η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η άνοδος κάθε μορφής ακροδεξιάς, το μίσος προς τους μετανάστες, η διακυβέρνηση μίας παρέας που παρακολουθεί, υποκλέπτει και κάνει μπίζνες».

Η ανάρτηση:

«Ας νοικοκυρέψει πρώτα το κόμμα του»

«Ο κ. Κασσελάκης, πριν ασχοληθεί με τους νοικοκυραίους, ας φροντίσει να νοικοκυρέψει το κόμμα του», τόνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο ο κ. Κασσελάκης νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί στο εσωτερικό του κόμματός του για το ότι ανακάλυψε ξαφνικά τους νοικοκυραίους, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ασχολείται στην πράξη με την καθημερινότητα των πολιτών, παλεύοντας για τη βελτίωσή της σε όλα τα πεδία», κατέληξε ο κ. Ρωμανός.