ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Στην αντικατάσταση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε η πέμπτη -από την αρχή του χρόνου- γυναικοκτονία προχώρησε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, απομακρύνθηκε και ο τηλεφωνητής, η συνομιλία του οποίου με την Κυριακή έχει προκαλέσει σάλο, καθώς ο αστυνομικός καταγράφεται να της λέει «κυρία μου δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Ο ίδιος αστυνομικός, έχει τεθεί υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό από την κλήση του θύματος στην Άμεση Δράση αποτελεί μέρος της δικογραφίας και ήδη από χθες έχει σταλεί στον εισαγγελέα καθώς επίσης και στο αρμόδιο τμήμα που διεξάγει εσωτερική έρευνα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η 28χρονη αρχικά ζητάει περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, με τον αστυνομικό να της απαντά κυνικά: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί». Λίγο αργότερα, και αφού ο αστυνομικός επιδίδεται σε γραφειοκρατική καταγραφή των στοιχείων, το θύμα βλέπει τον πρώην σύντροφό της και ακούγεται να λέει: «Χάνομαι, έχει έρθει εδώ…», με την επίθεση να ακολουθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα…