Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ Η…ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η χθεσινή αντιδράση της Μαρίνας Σάττι, η οποία χασμουριόταν την ώρα που έκανε δηλώσεις η τραγουδίστρια του Ισραήλ, στην συνεντευξη τύπου μετά τον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι, σε πρώτη ανάγνωση φάνηκε ως διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ αλλά περισσότερο ήταν μία σιωπηλή αλλά και συνάμα ανώριμη – τουλάχιστον – ενέργεια εφόσον μιλάμε για 30.000 και πλέον νεκρούς ανθρώπους, όπου τα δύο τρίτα είναι γυναίκες και παιδιά, στην Γενοκτονία που εξελίσεται εδώ και μήνες στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν βλέπουμε καμιά αντίσταση σε αυτό το χασμουρητό. Περισσότερο ως κριτική για όλους τους αποβλακωμένους που χαζεύουν Γιουροβίζιον μας φάνηκε, παρά ως πράξη καταδίκης του Ισραήλ για την Γενοκτονία.

Αν η Μαρίνα Σάττι, τώρα που πέφτουν όλα τα φώτα πάνω της, μέχρι τον τελικό, αν έχει κάτι να πει για την Παλαιστίνη να το πει ή να το δείξει πιο ξεκάθαρα. όχι με παιδικές αντιδράσεις τύπου νηπιαγωγίου, στην καλύτερη…

Παρακάτω το απόσπασμα του βίντεο από την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στην συνεντευξη τύπου. Όπως φαίνεται στο βίντεο, χασμουριέται επιδεικτικά, και κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.