ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΘΥΜΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ Η 43ΧΡΟΝΗ

Τον σύντροφο της 43χρονης γυναίκας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σπίτι της στην οδό Αίαντος στην Σαλαμίνα, αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 43χρονη στις 2 Δεκεμβρίου είχε πάει μαζί με την μητέρα της στο Α.Τ. Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι ο 71χρονος την εξύβρισε και την χτύπησε.

Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν την 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Η αστυνομία βάσει της καταγγελίας που έγινε απο την 43χρονη προχώρησε σε αναζητηση του 71χρονου για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.