ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: ΕΞΕΔΙΔΑΝ 15ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – 12 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑ

Πανελλήνια φρίκη προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ασέλγειας, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου σε βάρος ανήλικης κοπέλας. Μέχρι στιγμής, έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνολικά 12 άνδρες, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος 15χρονου κοριτσιού. Τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, είχε καταγγείλει πολίτης, στο τηλεφωνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σημειώνεται το ανώνυμα τηλεφώνημα που έκανε λόγο για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης έγινε το καλοκαίρι του 2023 και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες αρχές του Ρεθύμνου.

Την περασμένη Πέμπτη και ενώ οι έρευνες των αρχών για την σεξουαλική εκμετάλλευση της 15χρονης ήταν σε εξέλιξη, ένα ακόμα περιστατικό από τον οικογενειακό κύκλο της απασχόλησε τις αρχές. Την εξαφάνιση του πατέρα της, για την οποία μάλιστα είχε εκδοθεί και missing alert. Τον 50χρονο άνδρα εντόπισαν μετά από τρεις ημέρες ερευνών συγγενικά του πρόσωπα μέσα στο αγροτικό του αυτοκίνητο νεκρό.

Κατά πληροφορίες, η 15χρονη εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον 38χρονο και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους 11 άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Τηλεόραση CRETA, ο Πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, ο πατέρας της ανήλικης βρέθηκε νεκρός, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με φιάλη υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγες ημέρες αφότου δηλώθηκε στις αρμόδιες αρχές η εξαφάνισή του. Ο πατέρας του κοριτσιού από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, είχε αφήσει σημείωμα. «Μη γίνονται εικασίες ότι αυτοκτόνησε γι΄αυτούς τους λόγους», διευκρίνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανώνυμη καταγγελία μιας γυναίκας ήταν εκείνη που άρχισε να «ξετυλίγει το κουβάρι» της υπόθεσης, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο και άμεσα ο Οργανισμός, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, που άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.