ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: ΜΕ ΜΠΕΛΕΡΗ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ Η Ν.Δ. – ΜΕ ΠΑΠΑΝΩΤΑ, ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ… ΑΝΤΩΝΑΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα συνοθύλλευμα δημοσιογράφων, παρουσιαστών, κομματικών στελεχών και… σελέμπριτι, προπαθούν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ να «δελεάσουν» τους ψηφοφόρους προκειμένου να αποσπάσουν τις ψήφους των πολιτών, εκλέγοντας όσους περισσότερους ευρωβουλευτές μπορούν στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Με την Ν.Δ., ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι ο Φρέντι Μπελέρηw που παραμένει στις αλβανικές φυλακές, οι πρώην ολυμπιανίκες, Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, οι πρώην παρουσιάστριες, Ελεωνόρα Μελέτη και Νόνη Δούνια, αλλά και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Βίκυ Φλέσσα.

Επίσης υποψήφιοι θα είναι ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, και γνωστός από τον καιρό της πανδημίας, Θανάσης Εξαδάκτυλος, καθώς και οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Αυτιάς, Νίκος Στέφος και η Μαρία Σπυράκη.

Τέλος υποψηφίοι θα είναι κομματικά στελέχη όπως ο Δημήτρης Τσιόδρας, Διευθυντής Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού, Βασίλειος Σακελλάρης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Πίστη Κρυσταλλίδου, Βασίλης Κοντοζαμάνης, Σύμβουλος Πρωθυπουργού για θέματα Υγείας, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, καθώς και οι «ισόβιοι» ευρωβουλευτές, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τον πρώην ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, τον παρουσιαστή Δήμήτρη Παπανώτα, και τον επιχειρηματία, που είχε γίνει γνωστός μέσω reality… Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Επιπλόν υποψηφίοι θα είναι ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς, η πρώην αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου, κομματικά στελέχη, καθώς και ο… καραμανλικός, Ευάγγελος Αντώναρος.