ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

Από σήμερα η χώρα μπορεί να κοιμάται με ασφάλεια, Οι…διεθνείς “τρομοκράτες” οι οποίοι “τρομοκράτησαν” τα ντουβάρια της Νομικής δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στον λαό της Πλαιστίνης που δολοφονείται μεθοδικά από έναν κανονικό τρομοκράτη που δεν είναι άλλος από το κράτος του Ισραήλ, απελαύνονται από την Ελληνική επικράτεια για λόγους…Δημοσίας Τάξης.

Οι διαδικασίες απέλασης έχουν ήδη ξεκινήσει για τους 9 αλλοδαπούς που συγκαταλέγονται στους συλληφθέντες για την κατάληψη στη σχολή της Νομικής. Οι εννέα παραμένουν κρατούμενοι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συλληφθέντες ελληνικής καταγωγής που αφέθηκαν ελεύθεροι έως τη διεξαγωγή της δίκης. 

Από τους 28 κατηγορούμενους οι 10 είναι άνδρες, μεταξύ των οποίων ένας Ισπανός και 18 γυναίκες, εκ των οποίων τρεις Γαλλίδες, δύο Γερμανίδες, δύο Ιταλίδες και μία Βρετανίδα.

Η δίκη των συλληφθέντων αναβλήθηκε για τις 28 Μαΐου. Το δικαστήριο ζήτησε να προσέλθουν στη δίκη και να καταθέσουν ως μάρτυρες ένας αστυνομικός, καθώς και ο φύλακας του κτιρίου της Νομικής.

Σε βάρος των 28 κατηγορουμένων ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, απρόκλητη φθορά ξένου πράγματος που χρησιμεύει σε κοινό όφελος από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων.