ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ Η 45ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ

Υπέκυψε στα τραύματά της η 45χρονη Ρομά, την οποία περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά ο 51χρονος σύζυγός της, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στις 8 Ιανουαρίου, στο σπίτι τους, στο Ζεφύρι.

Η 45χρονη που είχε δεχθεί άγρια επίθεση από τον σύζυγό της έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και οκτώ ημέρες, όμως δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, ενημερωτικό σημείωμα από το ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”, όπου νοσηλευόταν η άτυχη γυναίκα αναγέρει:

«Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 8 Ιανουαρίου, όταν ο 53χρονος είχε καβγά με τη σύζυγό του και της έριξε πετρέλαιο, βάζοντάς της φωτιά. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ με εγκαύματα νοσηλεύεται και ο αδελφός της, ο οποίος προσπάθησε να τη σώσει.