ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ

Δύο ακόμα γυναίκες-θύματα των συντρόφων τους, μία 45χρονη όπου βρίσκεται διασωληνωμένη και νοσηλεύεται, που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον σύντροφό της, στο Ζεφύρι. Ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (08/01), βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, σε δασική περιοχή, μετά και την ομολογία και τις υποδείξεις του συντρόφου της.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο ατόμων, του συντρόφου της 41χρονης και ενός φίλου του. Οι δύο άντρες παραμένουν και ανακρίνονται ως στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης -σεσημασμένος- φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Ενώ Διασωληνωμένη στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” νοσηλεύεται η 45χρονη από το Ζεφύρι, που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον σύντροφό της, το πρωί της Δευτέρας. Όπως αναφέρεται, η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο 90% του προσώπου και του σώματός της.

Η 45χρονη αρχικά είχε επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Ωστόσο επειδή η κατάστασή της επιδεινώθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.