ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ… – ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φαίνεται πως τελικά υπάρχει τρόπος να εντοπιστούν – χωρίς κίνδυνο ατυχήματος – μετά την καταδίωξη, οι δράστες, με επικίνδυνη και παραβατική συμπεριφορά. Σχεδόν δύο 24ωρα μετά την καταδίωξη που στοίχισε τη ζωή σε αστυνομικό τα ξημερώματα της Δευτέρας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 17 και 20 ετών, που είχαν καταφέρει να διαφύγουν από την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Στην καταδίωξη μετά το δυστύχημα των αστυνομικών ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 20χρονος Ρομά. Ο ανήλικος που αναζητούνταν, εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του Περάματος. Οι αστυνομικοί τον είχαν ταυτοποιήσει καθώς το 2021 συμμετείχε στην επεισοδιακή καταδίωξη του Περάματος. Είχε εκδοθεί τότε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του απόπειρα ανθρωποκτονίας, είχε συλληφθεί και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος τους οποίου παραβίασε εξ αρχής.

Να σημειωθεί πως εδώ και ενάμιση χρόνο είχε ενημερωθεί η εισαγγελία, ωστόσο δεν είχε δοθεί κάποια απάντηση στην Αστυνομία ως προς το συγκεκριμένο άτομο, ούτε είχε εκδοθεί κάποιο ένταλμα.