ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και με τη συμμετοχή μαζικών φορέων από την Αττική διοργανώνεται την Κυριακή στις 11 το πρωί συγκέντρωση, συναυλία και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Στη συναυλία έχουν δηλώσει τη συμμετοχή:

Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τους “Ρεβάνς”
KollectivA
Κοινοί Θνητοί
Magic de Spell
Διονύσης Τσακνής
Υπεραστικοί
Ρωμιοσύνη

Σε ανακοίνωση – κάλεσμά του ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος αναφέρει:

Ξεσηκωμός! Καμιά εμπλοκή στο μακελειό!

Όλοι 5 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 11 πμ, στη συγκέντρωση των συνδικάτων και μαζικών φορέων της Αττικής, στη συναυλία και πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία!

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ξεπερνούν τους 8000, ανάμεσά τους πάνω από 3000 παιδιά.

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα κάθε 10 λεπτά σκοτώνεται και ένα παιδάκι.

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα οι τραυματίες ξεπερνούν τις 15.000 χωρίς να έχουν την αναγκαία περίθαλψη εξαιτίας του ασφυκτικού αποκλεισμού του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για Λευτεριά στη Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει το λαό μας στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στο λαό της Παλαιστίνης:

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

Οι ώρες είναι κρίσιμες…

Όχι άλλα δελτία ειδήσεων- κατάλογοι νεκρών

Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ένοχη γιατί στηρίζει με όλους τους τρόπους το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ, μαζί και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του Νατοϊκού τόξου. Αποτέλεσε μνημείο ντροπής η αποχή από τη ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Μαζικά αγωνιστικά

Παλεύουμε ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή και στο μακελειό. Να σταματήσει να είναι ορμητήριο πολέμου και στόχος αντιποίνων.

– Καμία υποστήριξη στην Κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

– Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”.

– Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτο ς – δολοφόνο του Ισραήλ.
– Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε όλο το λαό της Αττικής στο μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία την Κυριακή 5 Νοέμβρη 11 πμ στο Σύνταγμα και στην πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.»